Håndballuka nominert til Årets Event

Håndballuka er nominert til Årets event under SPOT-prisen 2014.

Håndballuka ble denne uken hedret med en nominasjon til årets SPOT-pris, i regi av Sponsor- og Eventforeningen, under kategorien Årets event.

I løpet av håndballsesongen vil arrangementet blitt avholdt i 10 byer med målsetning å fylle hallene med tilskuere, inspirere spillere til lengre håndballkarrierer, samt å få håndballen inn i skolen og ut blant barn og unge. ”Håndballuka” har bestått av skoleturneringer, åpne treninger og møter med store håndballprofiler, foredrag om trening og kosthold, og grunnleggelse eller utvidelse av supporterklubber.

Prosjektet ble skapt og startet høsten 2011, som en del av det større prosjektet å styrke topphåndballen i Norge, og er et samarbeid mellom Norsk Topphåndball, Norges Håndballforbund og regionene, og klubbene i Postenligaen.

Norsk Topphåndball vil rette en spesiell takk til Canal Digital som hadde tro på Håndballuka fra første stund. De har vært helt avgjørende for at vi kunne gjennomføre dette.

I tillegg har selvfølgelig våre andre samarbeidspartnere vært uvurderlige, så en stor takk til Posten, Boa Flooring, Norsk Tipping, RSA Bil, Monster, Select og Møbelringen, sier Joachim Jensen, salgs- og sponsorsjef i Norsk Topphåndball.

Klikk her og se videopresentasjon av Håndballuka:

http://www.youtube.com/watch?v=rB7bZAeQfPM

Også håndballprofilene har spilt en avgjørende rolle for suksessen av eventene.

– En stor takk til de fantastiske spillerne som utrettelig og entusiastisk har frontet ”Håndballuka”; Kristian Kjelling, Håvard Tvedten, Ida Alstad, Erlend Mamelund og Camilla Herrem. Disse flotte utøverne har sørget for å skape glede og engasjement blant barn og unge over hele landet.

– Denne nominasjonen er en bekreftelse på at vi har lykkes i å skape og gjennomføre et event med gode målsetninger og stor gjennomslagskraft. Vi er veldig stolte av å være nominert blant så store aktører med så gode eventer sier Chris Welsh, Event- og arrangementssjef i Norsk Topphåndball.

De andre nominerte i kategorien Årets event er DNB for VG-lista i Bodø, NSB og 6. sans event for lansering av nytt hovedkontor, Moods of Norway og JCP for tiårs jubileumsmarkering og IKEA med Trigger og JCP for kataloglansering.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Joachim Jensen, Salgs- og sponsorsjef  på tlf: 97717044

Chris Welsh, Event- og arrangementssjef på tlf: 90848898

 

Plass til flere. Få alle du kjenner til å like FB siden:

https://www.facebook.com/Handballuka

Del gjerne denne linken til ”Lag ditt eget Håndballag” med alle:

https://www.facebook.com/Handballuka/app_432387213452269

Hvor kan jeg spille håndball?

http://www.handballuka.no/kart/

Nyheter fra media